Maandag - Vrijdag : 09:00 - 17:00 uur
contact@beautycare.com
06-55737117

Voice-Over Casting, als je professioneel voice-over wilt worden

Voice-over casting

Als je een echte nieuwe voice over wilt worden...

urlEen voice-over casting doe je alleen als je een echte nieuwe voice-over wilt worden. Het inspreken van teksten en commercials is een echt vak. Is voice-over artiest zijn een droom of een harte wens van jou? Stemmenservice.nl is op zoek naar nieuwe Nederlandse voice-over stemmen.

 

Ook zoeken wij altijd nieuwe buitenlandse voice-overs en reclamestemmen. Wij bieden jou als  nieuwe voice-over stem de kans om je nu in te gratis schrijven bij internationaal stemmenbureau Stemmenservice.nl

Wat moet je doen?

Simpel aanmelden...

email je gegevensStuur nu een email met een .wav of .mp3 stem demo van jezelf van tenminste 2 minuten naar info@stemmenservice.nl Vertel wat over jezelf bijvoorbeeld je ervaring met het inspreken van teksten, commercials, films of animaties. Heb je wel eens presentaties in beeld gedaan? Doe daar ook een CV van jezelf bij.

Indien je ook met je gezicht in beeld durft te komen voor presentatieklussen mag je ons ook vier goede foto’s van jezelf toezenden.  Elke maand houden wij nieuwe screenings en audities. Wij bieden nieuw talent een podium. Als we jou geschikt vinden nemen wij heel graag contact met je op.

Hoe werken wij?

Altijd een reactie op uw aanmelding...

Wij beoordelen elke maand deze binnengekomen geluidsopnames en besluiten bij deze luistersessies of je meteen al aan de slag kunt als voice-over stem of dat het beter is eerst een basis-coaching of stemlessen te nemen. Stemmenservice helpt jou met het maken van een voice casting stemdemo opname. Vraag naar de mogelijkheden.

Altijd opzoek naar nieuw talent!

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent...

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Dus zeggen vrienden of familie tegen jou, jij hebt een mooie duidelijke prettige leuke stem! Durf jij in een studio microfoon te praten? En altijd al iets met je stem willen doen? Meld je dan nu aan bij internationaal stemmenbureau Stemmenservice aan voor een online stem auditie. Onervaren nieuwe stemmen kunnen wij helpen met professionele 1 op 1 stemlessen en voice-over coachings.

Voice over worden?

Gemakkelijk en snel...

arabicvoiceoverOns stemmenbureau biedt alle nieuwe voice-over stemmen professionele stemcoachings aan. De coachings worden u gegeven door ervaren nationaal bekende voice-over stemmen met meer dan 25 jaar ervaring. Onze voice-over opleiding is 1:1.

Incompany training bij omroepen is ook mogelijk. Dus meld je vandaag aan! Stuur je email naar info@stemmenservice.nl onder vermelding van: stemcoaching. Voor alle voice-over lessen en stemlessen. Voor beginners en gevorderden. Onze coaches verhelpen met onze stemlessen 1 op 1 alle spraakproblemen. Onze cursus geeft je direct meer vertrouwen in je stem.

 

 

Internationaal stemmenbureau Stemmenservice.nl
Online top voice over services.
Telefoon: +31(0)655-737117
Email: info@stemmenservice.nl

naamloos-1