Maandag - Vrijdag : 09:00 - 17:00 uur
contact@beautycare.com
06-55737117

Voice Over Producties, voor professionaliteit op maat.

Voice Over producties

De top van eigen bodem...

Voice over productiesWij leveren u klant en klare voice-over producties. U kunt deze voice-over opnames direct in uw film of commercial verwerken. Voor onze voice over producties maken al onze stemmen gebruik van professionele eigen audiostudio’s en nemen met hun audiosets dagelijks vele voice-over sessies op. De voice-over opname kan met en zonder aanwezigheid van u als klant.

Bij onze opnames wordt standaard door een stemmenservice producer begeleid om uw teksten en voice-over producties te regisseren. Onze stemmenservice producers beheersen het vak en begeleiden de totale productie van A tot Z. Ook editing en afmixen van materiaal.

Onze stemmen producers

Een vak opzich...

voice-over-artist-microphoneZe zorgen voor de totale opname. Hebben overleg met de voice-over stemmen. Daarin geven ze de uitleg van de voice-over opname aan de stemmen, onze producers doen aan uitspraken coaching, ze regisseren de opname sessies, letten goed op de timing en goede uitspraak van de voice-over teksten. Ook controleert ons team alle overige studio processen en technieken.

Zoals editing van de geluidsopname en controle tijdens de audionabewerking. Na de opname zorgen ons stemmenservice producers ervoor dat de masters van de geluidsopnames zo spoedig mogelijk bij u als opdrachtgever aanwezig zijn.

Onze buitenlandse stemmen

Hoge kwaliteit...

Al onze binnenlandse en buitenlandse stemmen hebben thuis eigen professionele opname studio’s. Maar ze kunnen ook opnames doen bij professionele geluidsstudio’s elders.  

Deze ISDN geluidsstudio’s beschikken uiteraard over alle professionele digitale studiotechnieken. Deze mogelijkheid is er voor grote voice-over producties van meerdere talen en groter budget.

Professionele voice-overs

Omdat het nodig is!

Al onze stemmen zijn geselecteerd op stemkwaliteit. Wij doen altijd een goede nacontrole. Controleren de ingesproken voice-over teksten. Alle aan te leveren voice-over opnames worden voor dat ze worden verzonden aan de klant ook beoordeeld op geluidskwaliteit.

Hierdoor zijn alle voice-over opnames welke wij aan afleveren altijd professioneel en door ons dubbel gecontroleerd op kwaliteit.

 

 

Internationaal stemmenbureau Stemmenservice.nl
Online top voice over services.
Telefoon: +31(0)655-737117
Email: 
info@stemmenservice.nl

naamloos-1